Vijf tips voor een corona-proof vakantie

Rwanda is nooit een bestemming voor massa-toerisme geweest en dat zal het ook niet snel worden. Het is heel eenvoudig om een ​​prachtige rondreis te maken terwijl je je aan de hygiëne-voorschriften houdt en afstand van elkaar houdt. Daarom vandaag vijf tips speciaal voor de reiziger in het Covid-19-tijdperk:

  1. Wandel je op de prachtige stranden van het Kivumeer dan voelt het alsof je in de hemel op aarde bent, zeker als je overnacht bij de Rushel Kivu Lodge.
  2. Buiten sporten is goed voor je lijf en heerlijk om je hoofd even helemaal leeg te maken. Langs het Kivu-meer en in de regio rond Musanze fiets je op je mountainbike met het Africa Rising Cycling Centre door de spectaculaire berglandschappen van Rwanda.
  3. Als je dan toch in Musanze bent, vergeet dan niet een tussenstop te maken bij de Dian Fossey Gorilla Fund International Karisoke Exhibit. Hier leer je meer over de bedreigde berggorilla’s van Volcanoes National Park en het geweldige werk dat wordt gedaan door rangers, dierenartsen, trackers en de lokale gemeenschap om de gorilla’s te beschermen.
  4. Ongeëvenaarde luxe ervaar je bij het intieme Magashi Camp van Wilderness Safaris in het Akagera National Park, welke op 30 september 2020 heropent met speciale aanbiedingen.
  5. Het eeuwenoude Nyungwe National Park in Rwanda is de beste plek in Oost-Afrika om bijzondere aapsoorten te spotten. Het is de thuisbasis van 13 soorten primaten, waaronder de altijd speelse chimpansee.

Meer info en speciale aanbiedingen op de website van Visit Rwanda!