23 juni 2020: webinar ‘Zakendoen in Rwanda’

Rwanda heeft een aantrekkelijk investeringsklimaat, stabiele economische groei en scoort als tweede op de ‘Ease of Doing Business’ index van de Wereldbank in Afrika. In de loop der jaren heeft het land een breed scala aan Nederlandse bedrijven aangetrokken in verschillende sectoren die hightech oplossingen aanbieden en bijdragen aan het merk ‘Made in Rwanda’. Desalniettemin blijven er voldoende investeringsmogelijkheden bestaan ​​voor Nederlandse bedrijven en investeerders in de sectoren landbouw, infrastructuur, ICT, energie, bouw en waterbeheer.

De NABC (Netherlands African Business Council) in Den Haag houdt op 23 juni een webinar ‘Doing Business in Rwanda’. Onder de sprekers zijn Nederlandse ondernemers die de afgelopen jaren succesvol zaken hebben gedaan in Rwanda, de Nederlandse ambassadeur in Rwanda, dhr. Matthijs Wolters en de Rwandese ambassadeur in Nederland, de heer Jean Pierre Karabaranga.

Iedereen die benieuwd is naar de mogelijkheden in Rwanda is van harte uitgenodigd om deel te nemen aan het webinar van NABC op dinsdag 23 juni van 11:00 uur tot 12:30 uur. Deelname is gratis en aanmelden gaat via de website van NABC.