Made-in-Rwanda TRIBUNE

Made-in-Rwanda nieuws – Reportages over Rwanda's exportproducten – Verkooppunten in Nederland

AvontuurNieuwsReizen

In the spotlight: Blue Monkey Tours @ Vakantiebeurs

Blue Monkey Tours was één van de exposanten aanwezig op de Visit Rwanda stand op de Vakantiebeurs in Utrecht van 10 t/m 14 januari.

Blue Monkey Tours is een reisorganisatie gevestigd in Rwanda, die unieke en avontuurlijke safari’s door heel Rwanda organiseert, variërend van primatentrekkings, gorillasafari’s, wandel- en wildlife-safari’s.

Wij zijn specialisten in het aanbieden van safari’s op maat rond Rwanda, Oeganda, DR Congo, Tanzania en Burundi en bieden authentieke avontuurlijke ervaringen, met onze zeer ervaren medewerkers, die u zullen helpen bij het organiseren van uw reis, met professionele en ervaren chauffeursgidsen, die het land kennen als hun broekzak.
Wij geloven er sterk in om onze gasten de kennis en diensten te bieden die nodig zijn om alle bezienswaardigheden te zien die een bezoek waard zijn, zelfs buiten de gebaande paden.
Blue Monkey Tours biedt als toonaangevende reisdienstverlener in Rwanda een uitgebreid en divers aanbod aan reizen, ervaringen en meerdaagse pakketten die zich richten op het presenteren van de beste en meest unieke ervaringen die dit land te bieden heeft.

Voor meer informatie over alle tours, excursies en boekingen ga je naar www.bluemonkeytour.com en volg je Blue Monkey Tours op X,  Instagram en Facebook.

Klik hier om de foto’s van Visit Rwanda op de Vakantiebeurs te bekijken.