Made-in-Rwanda TRIBUNE

Made-in-Rwanda nieuws – Reportages over Rwanda's exportproducten – Verkooppunten in Nederland

LifestyleReizen

In the spotlight: Kingfisher Journeys @ Vakantiebeurs

Kingfisher Journeys is één van de exposanten aanwezig op de Visit Rwanda stand op de Vakantiebeurs in Utrecht (11 – 15 januari).

Rwanda, gelegen in de schaduw van de Virunga-vulkanen, is een land vol avonturen en Kingfisher Journeys is dé touroperator voor avontuurlijke activiteiten voor Rwanda.

Met onze deskundige lokale gidsen wandel je tussen een familie gorilla’s, ga je op safari, zie je iconische dieren in het wild, verken je eeuwenoude bossen, ontmoet je vriendelijke gemeenschappen, wandel, kano, kajak of fiets je op spectaculaire locaties, verblijf je in kwaliteitsaccommodatie en reis je door in comfort. Omdat Kingfisher Journeys echter een Travelife-partner is, steun je ook natuurbehoud en help je een verschil te maken in het leven van lokale mensen.

We verbinden mensen met Rwanda, haar natuur, cultuur en avonturen, op: privéreizen op maat, familiereizen, geplande kleine groepsreizen en self-drive-routes.

We hebben ook een online boekingsplatform van Rwanda voor vergunningen en activiteiten voor nationale parken waar u uw eigen onafhankelijke route kunt samenstellen.

Voor meer informatie over alle tours, excursies en boekingen ga je naar www.kingfisherjourneys.com en volg je Kingfisher Journeys op Instagram en Facebook.