Made-in-Rwanda TRIBUNE

Made-in-Rwanda nieuws – Reportages over Rwanda's exportproducten – Verkooppunten in Nederland

LifestyleReizen

Rwanda prominent aanwezig Vakantiebeurs Utrecht

Deze week presenteert een delegatie bestaande uit vertegenwoordigers van Rwandese reisorganisaties, de ambassade van Rwanda in Nederland en de Rwanda Development Board (RDB) de vakantie-mogelijkheden in Rwanda op de Vakantiebeurs in Utrecht.

De Vakantiebeurs vindt plaats van 11 – 15 januari, is dé reisbeurs voor de BeNeLux en wordt voor de 51e keer gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht.

De beurs is een niet te missen gebeurtenis voor professionals uit de reiswereld, waaronder touroperators, reisbureaus en Afrika-reisspecialisten.

Dhr. Olivier J.P. Nduhungirehe, de ambassadeur van Rwanda in Nederland, was aanwezig op de vakdag en zei: “We kijken ernaar uit om de aanwezige Rwandese bedrijven te ondersteunen om nieuwe samenwerkingenaan te gaan met partners in Nederland om het aantal passagiers naar Rwanda te vergroten. Bezoekers aan de stand van Visit Rwanda kunnen inspiratie opdoen voor hun volgende vakantie, onder het genot van een kop verse Rwandese specialty coffee en dansoptredens van de Rwandese dansgroep.”

De Rwandese bedrijven vertegenwoordigd worden op de Vakantiebeurs zijn RwandAirKingfisher JourneysMist Rwanda Safaris, Silverbird Tours Agency en Judith Tours

Ambassador Olivier J.P. Nduhungirehe
Philibert Ndandali / Rwanda Development Board