Made-in-Rwanda TRIBUNE

Made-in-Rwanda nieuws – Reportages over Rwanda's exportproducten – Verkooppunten in Nederland

NieuwsReizen

Visit Rwanda op Vakantiebeurs 2023

Rwanda zal haar diverse toeristische bezienswaardigheden onder de aandacht brengen op de Vakantiebeurs, die van woensdag 11 tot en met zondag 15 januari plaatsvindt in Utrecht. De beurs gaat traditiegetrouw op de eerste dag van start met een vakdag voor reisprofessionals en reismedia.

Rwanda is een van de landen die deel zal nemen aan de Vakantiebeurs, die in 2020 ruim 100.000 bezoekers trok. Visit Rwanda op de Vakantiebeurs gaat over inspiratie opdoen over het land van de duizend heuvels en alles wat deze bestemming te bieden heeft.

Ten eerste door in contact te komen met de lokale reisspecialisten uit Rwanda en de verhalen en ervaringen uit eerste hand te horen. Vertegenwoordigers van de  Rwanda Development Board (RDB), de Ambassade van de Republiek Rwanda in Den HaagJudith SafarisKingfisher JourneysMist Rwanda SafarisPure Africa ToursSilverbird Tours Agency en RwandAir zullen aanwezig zijn op de stand van Visit Rwanda (C. 038) in hal 12.

Mis deze activiteiten niet!

Visit Rwanda presentatie, dagelijks van 12-15 januari om 16.00 uur in Reistheater 3 in hal 12,
traditionele dansvoorstellingen van de dansgroep Rwanda recht voor de Visit Rwanda-stand, op zaterdag en zondag,
proef de heerlijke koffie van Rwanda; een culinaire ervaring geserveerd door de barista op de stand van Visit Rwanda, dagelijks om 13.00 uur.

Bent u een reisprofessional / media en bent u van plan om de handelsdag op 11 januari te bezoeken? Dan ben je uitgenodigd voor de Visit Rwanda Coffee Break van 13.00-14.00 uur: