Made-in-Rwanda TRIBUNE

Made-in-Rwanda nieuws – Reportages over Rwanda's exportproducten – Verkooppunten in Nederland

AvontuurNieuwsSport

IRONMAN Rubavu in augustus 2022

IRONMAN heeft aangekondigd dat het een gloednieuwe lokatie aan de 2022-kalender zal toevoegen met de IRONMAN® 70.3® Rwanda in Afrika. De eerste IRONMAN 70.3 Rwanda-triatlon vindt plaats op zondag 14 augustus 2022. De registratie is reeds geopend.

“Rwanda wordt het vierde land in Afrika dat een IRONMAN 70.3-evenement organiseert”, zegt Thomas Veje Olsen, Managing Director van de IRONMAN Group in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. “We weten van ons werk in Zuid-Afrika, Marokko en Egypte dat er een enorme behoefte is aan duursporten op het Afrikaanse continent en we zijn verheugd om IRONMAN 70.3 Rwanda aan onze racekalender toe te voegen.”

Bekend om zijn adembenemende landschappen en vriendelijke mensen, biedt Rwanda unieke ervaringen. Rwanda is een van de veiligste landen in Afrika en met een ongelooflijke biodiversiteit, inclusief wilde dieren die leven op de hellingen van slapende vulkanen, bergachtige regenwouden, indrukwekkende gorilla’s en schilderachtige vlaktes, zullen atleten genieten van een avontuurlijke ervaring als geen ander. De gaststad van het evenement, Rubavu, is een stad aan het water aan de oevers van het Kivumeer, op een uur rijden van het Volcanoes National Park. Rubavu heeft zandstranden, warm, schoon water en een gemoedelijk tropisch karakter. Het is een geweldige plek om te ontspannen en te genieten van de rustige sfeer aan het meer.

Voor meer informatie over IRONMAN 70.3. Rwanda: www.ironman.com/im703-rwanda. Atleten kunnen ook direct contact opnemen via: rwanda70.3@ironman.com